Liefdevol en onverwacht - EP

'Liefdevol en onverwacht' is een EP* met 4 liederen voor volwassenen. Twee nieuwe en twee opnieuw bewerkte uitvoeringen van liederen die we al op een eerder album hadden uitgegeven. In samenwerking met twee jonge muziekmakers, Denzel Ketting en Anton van Room, hebben we drie van de vier liederen geproduceerd. Hierdoor hebben de liederen een nieuw en fris geluid gekregen waar we heel blij mee zijn.
Op de EP vind je de volgende liederen:

1. 'Zijn liefde voor mij' is een nieuw geloofsopbouwend aanbiddingslied n.a.v. Romeinen 8:31-39 en Joh. 10:29. Hier vind je de tekstvideo van dit lied. Je kunt hier de bladmuziek tijdelijk gratis downloaden.
2. 'Ik heb besloten' is een nieuwe bewerking van het bekende lied 'I have decided to follow Jesus'. Een eerste bewerking hadden we als 'Nooit keer ik terug' op onze cd 'Onmisbaar' gezet maar we hebben er nu een refrein bijgeschreven. 
3. 'Liefdevol en onverwacht' is een lied wat Marcel in 2019 samen met Matthijn Buwalda schreef. Het beschrijft in een notendop ons proces als ouders van twee kinderen die uit de kast zijn gekomen. Hier vind je de videoclip van dit lied.
4. 'Zegen ons Heer - Amen' is een uitgebreide versie van het lied 'Zegen ons Heer' van onze kinder cd 'Geef licht'.

Vanwege de kosten en omdat veel mensen geen cd-speler meer hebben is deze EP alleen digitaal te verkrijgen en te beluisteren. Als mp3-download in onze webshop en via de bekende streamingsdiensten zoals Spotify en Apple Music. Het is voor ons even wennen omdat we altijd graag iets fysieks in handen hadden, maar we hopen dat de liederen ook digitaal hun weg zullen vinden.

Het album is mede dankzij het Investeringsfonds Muziek 3 van Stichting BUMA en Ministerie van OCW tot stand gekomen.

* EP is een afkorting voor 'Extended Play' en is een alternatieve naam voor mini-album.