Verspreid over het jaar zijn wij betrokken bij verschillende activiteiten. Hieronder een overzicht van de activiteiten waar we mee bezig zijn en waar we voor uitgenodigd kunnen worden. Stuur ons gerust vrijblijvend een mailtje voor meer informatie en prijzen. 

Kinderconcert

Wij verzorgen afwisselende, interactieve concerten voor kinderen van 4 tot 12 jaar met veel zingen, bewegen, verhaaltjes en sketches! Dit kunnen we met onze band of met z'n tweeën doen.

Familieconcert

Wij verzorgen een volledig familieconcert voor jong en oud of werken graag mee aan een familiedienst. Dit kan met onze band of met z'n tweeën. 

Concert met koor

Ook werken we regelmatig mee aan concerten van plaatselijke koren. Hierbij zingen wij een aantal sololiederen en natuurlijk ook liederen uit ons repertoire samen met het koor.

Concert met band

Samen met onze band verzorgen wij concerten die vooral gericht zijn op veel samen zingen. Ook werken we graag mee aan conferenties om daar de samenzang te verzorgen.

Meewerken aan kerkdiensten

Wij werken graag mee aan kerk-, jeugd-, evangelisatie- of andere bijzondere diensten. Hierbij zingen wij een aantal luisterliederen en, indien gewenst, een aantal samenzangliederen. 

CD-producties

We hebben een eigen opnamestudio aan huis en zijn regelmatig betrokken bij verschillende cd-producties.