Music4all - Doelshop.nl

Een paar jaar geleden zijn wij voor onze missionaire activiteiten met betrekking tot Zuid-Afrika het project Music4all gestart. We hebben onder andere twee cd’s gemaakt met liedjes van ons in het Afrikaans en anderhalf jaar geleden een onvergetelijke zendings-concertreis mogen maken langs verschillende goede doelen en stichtingen in Zuid-Afrika.

Sinds begin dit jaar hebben wij echter ook het verlangen gekregen om in Nederland en België dienstbaar te zijn met onze muziek op plekken waar het Evangelie niet of minder gehoord wordt of waar de kerken klein zijn en weinig middelen hebben om iets te organiseren. Daarom hebben wij het Music4all project breder getrokken waarbij ook missionaire activiteiten op deze plekken eronder vallen. We hebben al een aantal bijzondere concerten en diensten in België en in het zuiden van Nederland mogen doen. Ook zijn er mooie, waardevolle contacten binnen de Katholieke kerk ontstaan om ook daar iets te mogen betekenen met onze liederen. En we zijn bezig om nieuwe videoclips te maken voor YouTube zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Deze videoclips kunnen ook gebruikt worden door bijvoorbeeld City Bible Foundation die een leuke app hebben ontwikkeld om het Evangelie te verspreiden aan kinderen.

Om de missionaire activiteiten met Music4all uit te kunnen voeren hebben we financiële middelen nodig. De concerten en diensten die we geregeld in ons land verzorgen dekken meestel net genoeg onze kosten voor levensonderhoud (en alles wat er als zelfstandige ondernemers aan kosten bij komen…). We zoeken daarom naar manieren om extra financiele middelen te genereren zodat we deze missionaire activiteiten kunnen gaan doen. Eén van die manieren is de Doelshop.nl

Wij hebben onlangs ons project Music4all aangemeld bij Doelshop.nl.
Bij de Doelshop zijn een groot aantal webshops aangesloten. Als je via doelshop.nl/music4all iets besteld bij een webshop dan doneer je gratis aan ons project Music4all, zonder dat het jou extra geld kost! De webshops dekken de kosten van de donatie. Een mooie manier om ons en het project te ondersteunen.

Door te klikken op www.doelshop.nl/music4all kom je op een pagina waar je een account aan kunt maken. Music4all wordt dan als doel aan jouw account gekoppeld. Telkens als je iets online wilt kopen log je eerst in bij de Doelshop. De aankoop die je dan doet wordt geregistreerd en een donatie wordt door de webshop gedaan aan Music4all via de Doelshop. Er zijn verder geen kosten aan verbonden, je winkelt net als anders bij de webshop voor exact dezelfde prijzen, en ook betalingen en retouren gaan op dezelfde manier.

We zouden het enorm waarderen als je dit een keer zou willen proberen. En misschien nog vaker zou willen doen als het je bevalt :) Want daarmee ondersteun je ons in het missionare werk van Music4all en hopen we steeds meer missionaire activiteiten op te kunnen gaan zetten en uit te voeren.

NB. Als je een account bij Doelshop.nl hebt aangemaakt, check dan even goed dat je Music4all als doel hebt aangemerkt. Na een aankoop krijg je als het goed is binnen 48 uur een bevestiging hoeveel je donatie is geweest aan Music4all.

Enorm bedankt (allereerst voor het lezen van deze lange tekst :) en dat je ons misschien op deze manier wilt ondersteunen.
Liefs, Marcel & Lydia

P.S. Houd je nou niet zo van online winkelen maar wil je ons wel graag ondersteunen? Music4all is als project ondergebracht bij St. Samen op de Bres. Je kunt een belastingaftrekbare gift overmaken naar:

NL62 INGB 0003 4416 28
t.n.v. St. Samen op de Bres, Ermelo
o.v.v. Music4all