M&L momentje van de dag

Van 10 t/m 25 oktober komen wij elke avond van 18.45-19.00 uur met het ‘M&L momentje van de dag’. Elke dag een paar liedjes, een verhaaltje of een bijbeltekst om de dag af te sluiten. Ook komt er elke dag een letter-spel voorbij waar je aan het eind van de week een prijs mee kunt winnen. Deze dagelijkse momentjes kun je vinden op ons YouTube kanaal ‘Marcel & Lydia’. Als je je (gratis) abonneert op ons kanaal krijg je vanzelf een melding wanneer er weer iets nieuws geplaatst wordt. Dus kom elke avond gezellig even langs bij het ‘M&L momentje van de dag.

Via deze link kun je alle momentjes bekijken: Playlist 'M&L momentje van de dag'

Omdat wij volledig leven van de muziek, en dan met name van de concerten, zijn - door alle afgelaste concerten - bijna al onze inkomsten weggevallen. Mocht je ons willen ondersteunen met een gift dan zou je ons daar geweldig mee helpen. Dit kan via dit betaalverzoek of via onderstaande QR-code.
Mocht je liever een gift overmaken zonder link dan kan dat naar NL04 INGB 0006 9402 98 t.n.v. M. Zimmer eo met vermelding van ‘Gift ML momentje’. Alvast enorm bedankt.

Optredens & Concerten

    Bekijk alle activiteiten