M&L momentje van de dag

Van 10 t/m 25 oktober komen wij elke avond van 18.45-19.00 uur met het ‘M&L momentje van de dag’. Elke dag een paar liedjes, een verhaaltje of een bijbeltekst om de dag af te sluiten. Ook komt er elke dag een letter-spel voorbij waar je aan het eind van de week een prijs mee kunt winnen. Deze dagelijkse momentjes kun je vinden op ons YouTube kanaal ‘Marcel & Lydia’. Als je je (gratis) abonneert op ons kanaal krijg je vanzelf een melding wanneer er weer iets nieuws geplaatst wordt. Dus kom elke avond gezellig even langs bij het ‘M&L momentje van de dag.

Via deze link kun je alle momentjes bekijken: Playlist 'M&L momentje van de dag'

Omdat wij volledig leven van de muziek, en dan met name van de concerten, zijn - door alle afgelaste concerten - bijna al onze inkomsten weggevallen. Mocht je ons willen ondersteunen met een gift dan zou je ons daar geweldig mee helpen. Dit kan via dit betaalverzoek of via onderstaande QR-code.
Mocht je liever een gift overmaken zonder link dan kan dat naar NL04 INGB 0006 9402 98 t.n.v. M. Zimmer eo met vermelding van ‘Gift ML momentje’. Alvast enorm bedankt.