Livestream concerten via ons YouTube-kanaal

De afgelopen twee weken zijn waarschijnlijk voor ons allemaal bijzonder verlopen. Scholen, kerken, horeca en winkels zijn gesloten, veel mensen moeten vanuit huis werken en concerten mogen niet meer plaatsvinden. Voor ons betekent het dat onze volle agenda met veel concerten, vooral rond Pasen, ineens helemaal leeg is. Heel vreemd dat wij de komende weken niet meer in het land zijn om concerten en optredens voor jong en oud te verzorgen. We zien echter ook allerlei nieuwe creatieve activiteiten ontstaan waarbij via sociale media en internet de muziek en kerkdiensten toch beschikbaar blijven. Ook wij zijn bezig gegaan met mogelijkheden om toch voor en samen met jullie te kunnen zingen. We hebben hard gewerkt om onze studio provisorisch om te bouwen tot 'concertruimte' zodat wij de komende tijd via internet een aantal concerten in jullie woonkamer kunnen brengen. 


Voor deze week staan er drie miniconcerten op de planning:

Woensdagmiddag 25 maart, 16:00 uur - Kinderconcert
Vrijdagavond 27 maart, 19:00 uur - Concert met onze Afrikaanse liederen voor volwassenen
Zondagmiddag 29 maart, 16:00 uur - Familieconcert voor jong en oud

Deze concerten zijn te bekijken via ons YouTube-kanaal
Het kan zijn dat je je eerst moet abonneren op ons kanaal om de livestreams te bekijken. Dit is echter gratis en uiteraard ook van harte aanbevolen. 

Omdat wij volledig moeten leven van de muziek, en dan met name van de concerten, zijn we door de afgelaste concerten voor een grote financiële uitdaging komen te staan. Daarom hebben we op advies van anderen besloten om bij de livestream-concerten de mogelijkheid te geven om ons financieel te ondersteunen d.m.v. een betaalverzoek. Deze is geheel vrijwillig. Je zou ons geweldig helpen door via dit betaalverzoek iets te doneren voor deze concerten. Je mag zelf het bedrag bepalen. Alvast heel erg bedankt.