Livestream concerten via ons YouTube-kanaal

De afgelopen maanden zijn waarschijnlijk voor ons allemaal bijzonder verlopen. Scholen, kerken, horeca en winkels zijn gesloten, veel mensen moeten vanuit huis werken en concerten mogen niet meer plaatsvinden. Voor ons betekent het dat onze volle agenda met veel concerten, vooral rond Pasen, ineens helemaal leeg is. Heel vreemd dat wij de komende weken niet meer in het land zijn om concerten en optredens voor jong en oud te verzorgen. We zien echter ook allerlei nieuwe creatieve activiteiten ontstaan waarbij via sociale media en internet de muziek en kerkdiensten toch beschikbaar blijven. Ook wij zijn bezig gegaan met mogelijkheden om toch voor en samen met jullie te kunnen zingen. We hebben hard gewerkt om onze studio provisorisch om te bouwen tot 'concertruimte' zodat wij de komende tijd via internet een aantal concerten in jullie woonkamer kunnen brengen. 

De volgende concerten zijn inmiddels geweest en zijn te bekijken via ons YouTube-kanaal door op de volgende link te klikken: Playlist livestream concerten

Je kunt je abonneren op ons kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video's die wij plaatsen. Abonneren is gratis en van harte aanbevolen. Je kunt ons ook volgen op Facebook waar we steeds de nieuwe concerten aankondigen.

Omdat wij volledig moeten leven van de muziek, en dan met name van de concerten, zijn we door alle afgelaste concerten voor een grote financiële uitdaging komen te staan om onze vaste lasten te kunnen betalen de komende maanden. Daarom hebben we op advies van anderen besloten om bij de livestream-concerten de mogelijkheid te geven om ons financieel te ondersteunen d.m.v. een betaalverzoek. Deze is geheel vrijwillig. Je zou ons geweldig helpen door via dit betaalverzoek of via PayPal een vrije gift te geven voor deze concerten. Je kunt ook de onderstaande QR-code met je smartphone scannen. Mocht je liever een gift overmaken zonder link dan kan dat naar NL03 RABO 0317 7993 55 t.n.v. Zimmer o.v.v. Gift ML livestream.  Alvast enorm bedankt.

Optredens & Concerten

    Bekijk alle activiteiten