Marcel

Op 17 december 1967 ben ik geboren in Swalmen (Limburg). Mijn vader was Oostenrijker en daarom draag ik de achternaam Zimmer. Als 2-jarig ventje “drumde” ik al graag op de potten en pannen van m’n moeder en later kroop ik elke middag uit school meteen achter de piano of pakte ik de gitaar.

Na de middelbare school heb ik 6 jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle. Al tijdens mijn studie werd duidelijk, en dat was ook mijn grootste verlangen, dat God mijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen (o.a. 'Onze Vader', 'Aan Uw voeten', 'Til mij op' en 'Heer, U bent altijd bij mij').
Inmiddels ben ik al  zo'n 30 jaar werkzaam als freelance musicus en hebben we onze werkzaamheden gebundeld in het bedrijf Celmar Music. De laatste 15 jaar verzorgen wij regelmatig in kerken en gemeenten in het land concerten en optredens voornamelijk voor kinderen. Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten met muziek en zang.