Afrikaanse kinder-cd 'Van kop tot toon'

JAAAA! Na maanden van liedjes vertalen, opnemen, zingen, crowdfunding, mixen, hoesontwerp laten maken en alles wat er nog meer bij een cd-productie komt kijken, is onze eerste Afrikaanse kinder-cd 'Van kop tot toon' helemaal klaar. Bekijk hier een filmpje hierover. Wat zijn we blij! Iedereen die financieel heeft bijgedragen aan deze cd ontzettend bedankt! Zonder jullie¬†was het niet gelukt. Nu kunnen we de liederen gaan verspreiden in Zuid-Afrika zodat de kinderen tijdens onze concerten straks in mei 2020 lekker mee kunnen zingen. De cd is ook in Nederland te verkrijgen voor diegene die van Afrikaans houden (of van ons ūüėČ) of die gewoon het project Music4all¬†willen ondersteunen, waarmee we nog meer cd's hopen te¬†maken en concerten willen gaan geven in Zuid-Afrika. Als je de cd zou willen ontvangen stuur dan een mailtje naar . De kosten zijn ‚ā¨ 10,- excl. verzendkosten.¬†


Klik hier voor de cd-pagina van 'Van kop tot toon' waar je fragmenten van de liederen kunt beluisteren en de Afrikaanse teksten kunt downloaden.
 
Mocht je ons project Music4all graag willen ondersteunen met een gift dan zijn we daar ook geweldig blij mee. Je kunt je gift (belastingaftrekbaar) overmaken naar:

IBAN: NL62 INGB 0003 4416 28
t.n.v. St. Samen op de Bres, Ermelo
o.v.v. Music4all